Prostreno.cz

Ryba s limetkou

Ryby by měly na našem stole být častěji.

16.04.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

509 kJ / 121 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filety osolte a obalte v rýžové mouce. Ze dvou limetek nastrouhejte kůru a ze všech vymačkejte šťávu. Papričky nakrájejte. Česnek nakrájejte na větší kousky.
  2. Ryby opečte na rozehřátém oleji s máslem. Přibližně 10-15 minut z každé strany. Ryby vyndejte a udržujte v teple. Na pánev přidejte papričky, šťávu a kůru z limetek, cukr a česnek. Míchejte 10 minut.
  3. Rybu přelijte omáčkou a podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    115,36 g
  • Sacharidy:

    194,10 g
    • Cukry:

      50,16 g
  • Tuky:

    90,35 g
  • Vláknina:

    18,24 g

Aktivita pro spálení:

995 kcal
124

minut jízdy na kole

94

minut běhu

297

minut uklízení





Podobné recepty

Pražma s bazalkou a olivami

(7 hlasů)
35min
570 kJ

Ryba s rajčaty

(5 hlasů)
1h a 15min
342 kJ

Treska s petrželkou

(7 hlasů)
3h a 25min
393 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s limetkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba