Prostreno.cz

Pražma s bazalkou a olivami

Recept na zdravou přípravu ryb.

21.11.2011 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

570 kJ / 136 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté, osušené ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte, do ryb vložte bylinky, na plátky nakrájený česnek a obalte je v mouce.
  2. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem orestujte celou cibulku, přidejte olivy, ryby a opečte je z obou stran. Ryby přikryjte a duste 15-20 minut. Při dušení podlijte malým množstvím vody.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,59 g
  • Sacharidy:

    225,81 g
    • Cukry:

      19,86 g
  • Tuky:

    132,79 g
  • Vláknina:

    49,32 g

Aktivita pro spálení:

1191 kcal
148

minut jízdy na kole

113

minut běhu

355

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená pražma

(17 hlasů)
60min
580 kJ

Treska s provensálským kořením

(18 hlasů)
1h a 5min
561 kJ

Candát na rajčatech

(10 hlasů)
1h a 5min
601 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma s bazalkou a olivami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba