Prostreno.cz

Ryba s rajčaty

Recept na přípravu ryby s rajčaty a orgánem. Dokonalá večeře s vůní moře.

03.12.2011 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

342 kJ / 81 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou cibuli, celer a rajčata nakrájejte na plátky. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Zeleninu dejte do pekáčku, osolte a promíchejte. Pár plátků rajčat odložte.
  2. Na zeleninu položte omytou, osušenou osolenou a opepřenou rybu. Rybu posypte orgánem a na rybu položte pár plátků rajčat. Vše pokapejte olejem, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 190°C asi 45 minut.
  3. Pak rybu odkryjte a pečte ještě 15 minut. Pokud je potřeba, podlijte rybu při pečení vodou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    323,03 g
  • Sacharidy:

    169,27 g
    • Cukry:

      34,63 g
  • Tuky:

    72,50 g
  • Vláknina:

    38,45 g

Aktivita pro spálení:

638 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

190

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
540 kJ

Ryba s brusinkovým pyré

(21 hlasů)
45min
631 kJ

Dušená ryba s pórkem

(17 hlasů)
35min
404 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

oregano

265 kcal / 100g
B9 g
S68 g
T4 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba