Prostreno.cz

Kapustové karbanátky

Karbanátky z kapusty a mletého masa.

17.04.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

672 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve vroucí vodě spařte kapustu, nechte vychladnout a nakrájejte ji nadrobno. Uzené maso nakrájejte na kostičky a orestujte na pánvi s 1 lžíci oleje.
  2. Ve větší míse promíchejte mleté maso, vejce, sůl, koření, prolisovaný česnek, nakrájenou cibuli, orestované uzené maso a nakonec přidejte kapustu a strouhanku. Hmota musí držet pohromadě, ale nebýt příliš tuhá.
  3. Tvořte karbanátky nebo placičky a smažte je zvolna na pánvi. Opečené nechte okapat na papírovém ubrousku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,96 g
  • Sacharidy:

    105,48 g
    • Cukry:

      16,60 g
  • Tuky:

    242,38 g
  • Vláknina:

    38,73 g

Aktivita pro spálení:

824 kcal
103

minut jízdy na kole

78

minut běhu

245

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky s kari omáčkou

(13 hlasů)
60min
407 kJ

Šunkové karbanátky na gril

(19 hlasů)
50min
768 kJ

Karbanátky s růžičkovou kapustou

(19 hlasů)
40min
742 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapustové karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba