Prostreno.cz

Fenyklový salát s grepem

Opomíjený fenykl s červeným grepem.

23.04.2012 lanvin
25min

15min příprava

10min vaření

1265 kJ / 302 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte napříč na tenké plátky. Plátky dejte na talíř a jemně je osolte.
  2. Anglickou slaninu nakrájejte na proužky a orestujte ji na 1 lžíci oleje. Opečenou slaninu nechte okapat na papírovém ubrousku.
  3. Grep důkladně oloupejte a rozdělte na kousky. Grep položte na plátky fenyklu a posypte anglickou slaninou.
  4. Vše posypte pepřem, oříšky, pokapejte olejem a ozdobte snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    123,80 g
  • Sacharidy:

    59,71 g
    • Cukry:

      33,90 g
  • Tuky:

    193,07 g
  • Vláknina:

    16,60 g

Aktivita pro spálení:

1116 kcal
139

minut jízdy na kole

106

minut běhu

333

minut uklízení





Podobné recepty

Fenyklový salát

(10 hlasů)
30min
708 kJ

Salát s fenyklem

(14 hlasů)
15min
594 kJ

Salát s čerstvým fenyklem

(12 hlasů)
15min
398 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fenyklový salát s grepem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba