Prostreno.cz

Kapr na olivách

Zdravé rybí maso se zdravou zeleninou.

07.05.2012 lanvin
50min

25min příprava

25min vaření

464 kJ / 110 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kapra rozdělte na porce, pokapejte citrónem a nechte chvíli odležet. Pak jej osolte a opečte na oleji spolu s nadrobno nakrájeným česnekem a cibulí. Přidejte víno, lístky šalvěje a krátce poduste.
  2. Na jiné pánvi opečte na drobné kostičky nakrájená rajčata, papriku a okurku, osolte, ochuťte bílým pepřem a přidejte olivy a feferonku.
  3. Takto podušenou zeleninu přidejte na rybu a krátce poduste. Jako přílohu podávejte vařené brambory nebo černé pečivo.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    187,98 g
  • Sacharidy:

    171,44 g
    • Cukry:

      31,08 g
  • Tuky:

    301,04 g
  • Vláknina:

    65,47 g

Aktivita pro spálení:

665 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

198

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
540 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
343 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
648 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr na olivách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba