Prostreno.cz

Rybí steaky s ančovičkou

Steaky z ryb s ančovičkami.

14.05.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

560 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V osolené a opepřené mouce obalte porce ryby.
  2. Na pánvi ohřejte 100 ml olivového oleje, přidejte česnek a opečte ho dozlatova (2-3 min). Pak česnek vyndejte.
  3. Na pánev vložte rybí steaky a opékejte při střední teplotě asi 4 minuty, až jsou propečené a zlatohnědé, potom vyjměte a odložte na teplé místo.
  4. Na pánev přidejte cibuli a ančovičky. Opékejte, až je cibule zlatavá, ančovičky rozmačkejte na konzistenci pyré. Přidejte rajčata a opékejte, dokud směs nezhoustne. Přimíchejte olivy a ochuťte solí a pepřem. Vložte steaky, prohřejte a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    332,60 g
  • Sacharidy:

    241,88 g
    • Cukry:

      18,62 g
  • Tuky:

    172,54 g
  • Vláknina:

    25,94 g

Aktivita pro spálení:

976 kcal
122

minut jízdy na kole

92

minut běhu

291

minut uklízení





Podobné recepty

Pražma v bramborových plátcích

(10 hlasů)
1h a 5min
504 kJ

Losos s fazolkami

(7 hlasů)
55min
925 kJ

Losos na salátu z nových brambor a ředkviček

(13 hlasů)
55min
355 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí steaky s ančovičkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba