Prostreno.cz

Úhoř na másle

Maso z úhoře je jedno z nejchutnějších.

21.05.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

669 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na špalíčky a obalte je v hladké mouce.
  2. V kastrole nebo hlubší pánvi rozehřejte máslo, vložte kousky ryby a zvolna opečte ze všech stran. Zalijte citronovou šťávou a vínem, osolte, opepřete a poduste doměkka (přibližně 15 minut).
  3. Nakonec posypte jemně nasekaným koprem nebo petrželkou. Podávejte s různě upravenými brambory a salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,50 g
  • Sacharidy:

    50,99 g
    • Cukry:

      2,67 g
  • Tuky:

    88,40 g
  • Vláknina:

    5,15 g

Aktivita pro spálení:

389 kcal
48

minut jízdy na kole

37

minut běhu

116

minut uklízení





Podobné recepty

Tilapie s pomeranči

(8 hlasů)
45min
910 kJ

Makrela s celerovou omáčkou

(6 hlasů)
1h a 10min
902 kJ

Pstruzi s koriandrem

(10 hlasů)
1h a 50min
601 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Úhoř na másle

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba