Prostreno.cz

Petrželové rizoto

Rychlé rizoto s petrželkou a mandlemi.

22.05.2012 lanvin
35min

10min příprava

25min vaření

1378 kJ / 329 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na lžíci másla orestujte nakrájenou cibuli. K cibuli přidejte rýži a 2 minuty restujte. Rýži zalijte 300 ml vody, osolte a za občasného míchání uvařte doměkka.
  2. Petrželku nasekejte najemno.
  3. Mandle orestujte na 2 lžících másla.
  4. Uvařenou rýži promíchejte s petrželkou a posypte mandlemi s máslem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,39 g
  • Sacharidy:

    147,72 g
    • Cukry:

      10,36 g
  • Tuky:

    86,12 g
  • Vláknina:

    13,65 g

Aktivita pro spálení:

731 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

218

minut uklízení





Podobné recepty

Rizoto se sušenými houbami

(23 hlasů)
35min
757 kJ

Rizoto s pórkem a slaninou

(21 hlasů)
50min
552 kJ

Risotto s vínem a parmezánem

(19 hlasů)
25min
954 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Petrželové rizoto

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba