Prostreno.cz

Kalamáry s česnekem a petrželí

Recept pro milovníky mořských plodů.

07.06.2012 lanvin
25min

15min příprava

10min vaření

888 kJ / 212 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Propláchnuté, osušené kalamáry nakrájejte na kolečka, vhoďte na rozehřátý olivový olej a restujte přibližně 4 minuty.
  2. Přidejte prolisované stroužky česneku a ještě velmi krátce (asi dvě minuty) restujte.
  3. Přidejte máslo, které zjemní chuť a nakonec nasekanou petržel.
  4. Podávejte s opečenou bagetou, tousty nebo pečivem, které máte rádi.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,86 g
  • Sacharidy:

    22,60 g
    • Cukry:

      0,76 g
  • Tuky:

    115,20 g
  • Vláknina:

    1,74 g

Aktivita pro spálení:

489 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
473 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
475 kJ

Okurkové závitky s krevetami

(15 hlasů)
30min
530 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kalamáry s česnekem a petrželí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba