Prostreno.cz

Salát z cizrny

Cizrnový salát s ředkvičkami a sýrem.

15.06.2012 lanvin
1h a 20min

1h a 20min příprava

0min vaření

270 kJ / 64 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, kůru a med.
  2. Cizrnu důkladně sceďte a promíchejte s marinádou. Marinujte minimálně 1 hodinu.
  3. Pak přidejte omyté, na plátky nakrájené ředkvičky, rozdrobený sýr a rukolu.
  4. Salát rozdělte do 6 pohárků a podávejte.

TIP:

Místo sýra feta můžete použít jakýkoli jiný sýr.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    120,88 g
  • Sacharidy:

    334,96 g
    • Cukry:

      83,75 g
  • Tuky:

    128,53 g
  • Vláknina:

    90,10 g

Aktivita pro spálení:

447 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

133

minut uklízení





Podobné recepty

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

(11 hlasů)
35min
941 kJ

Salát z cizrny

(13 hlasů)
15min
954 kJ

Bezlepkový salát z cizrny

(14 hlasů)
20min
509 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar moniika
02.04.2016
Avatar heenna
12.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z cizrny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba