Prostreno.cz

Roštěná v pikantní marinádě

Voňavá marinovaná roštěná.

18.06.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

1167 kJ / 278 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky roštěné naklepejte, na krájích nařízněte a osolte.
  2. Kapii nakrájejte na drobné kostičky a spolu s pepřem, pálivou paprikou, drceným hřebíčkem a solí smíchejte s jogurtem.
  3. Touto marinádou potřete připravené maso a dejte do chladničky na 2-4 hodiny.
  4. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte bobkový list a celé hřebíčky a pomalu v něm opečte naložené maso z obou stran doměkka.
  5. Upečené maso vyndejte a do výpeku vlijte zbytek marinády, víno a povařte za stálého mícháni 5 minut. Jako přílohu podávejte rýži.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    150,70 g
  • Sacharidy:

    523,82 g
    • Cukry:

      23,00 g
  • Tuky:

    334,34 g
  • Vláknina:

    243,70 g

Aktivita pro spálení:

1166 kcal
145

minut jízdy na kole

111

minut běhu

348

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1042 kJ

Rolády z hovězí roštěné

(9 hlasů)
50min
1100 kJ

Roštěnky se zeleninou

(6 hlasů)
1h a 20min
558 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Roštěná v pikantní marinádě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba