Prostreno.cz

Vepřové s pivní omáčkou

Vepřové maso s pivní omáčkou.

19.06.2012 lanvin
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

759 kJ / 181 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte opepřete a na rozehřátém oleji zprudka opečte ze všech stran dozlatova.
  2. Maso přeložte do zapékací misky nebo do pekáčku, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a podlijte pivem. Pečte asi hodinu na 180 °C. Při pečení občas přelijte vypečenou šťávou nebo pivem.
  3. Měkké maso vyndejte a nakrájejte na plátky.
  4. Ve smetaně rozmíchejte solamyl a přidejte do šťávy z masa. Nechte projít varem, dochuťte pepřem a solí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    277,85 g
  • Sacharidy:

    61,90 g
    • Cukry:

      15,56 g
  • Tuky:

    185,45 g
  • Vláknina:

    5,12 g

Aktivita pro spálení:

741 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

221

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové na citrónech

(13 hlasů)
60min
471 kJ

Vepřové s mangem

(13 hlasů)
45min
774 kJ

Vepřové se sušenými meruňkami

(9 hlasů)
60min
1218 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové s pivní omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba