Prostreno.cz

Candát s houbami

Zdravé rybí maso by nemělo chybět na vašem stole.

22.06.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

644 kJ / 153 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu nakrájejte na porce. Rybí porce obalte v mouce, kterou promíchejte s kořením na ryby, solí a pepřem. Rybu opečte z obou stran na oleji a vyndejte je na talíř.
  2. Na stejné pánvi orestujte nakrájenou cibuli, přidejte nakrájené houby, osolte a poduste 10 minut. Přidejte víno, smetanu a nechte 10 minut vařit. Pak přidejte opečené ryby a nasekanou petrželku. Rybu duste po dobu několika minut.
  3. Je-li omáčka příliš řídká, můžete ji zahustit 1 lžičkou kukuřičného škrobu rozpuštěného ve lžíci studené vody. Podávejte s tenkými plátky pomeranče.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    126,13 g
  • Sacharidy:

    265,06 g
    • Cukry:

      42,20 g
  • Tuky:

    153,80 g
  • Vláknina:

    27,65 g

Aktivita pro spálení:

1501 kcal
187

minut jízdy na kole

142

minut běhu

448

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s kdoulovou omáčkou

(13 hlasů)
45min
606 kJ

Candát na rajčatech

(10 hlasů)
1h a 5min
601 kJ

Candát se žampióny

(12 hlasů)
50min
525 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba