Prostreno.cz

Treska na kari

Zdravá ryba s příchutí kari koření.

25.06.2012 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

568 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé opláchněte pod vodou a pokapejte citrónovou šťávou. Nechte 15 minut v chladu, pak filé osolte a opepřete.
  2. Filé vložte do máslem vymazané zapékací mísy.
  3. Jablko nakrájené na malé kostičky promíchejte se smetanou, špetkou soli, cukrem, vínem, kari kořením a rybí filé přelijte.
  4. V troubě předehřáté na 190 °C pečte přikryté 30 minut a dalších 15 minut pečte odkryté.
  5. Před podáváním ozdobte lístečkem meduňky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    132,92 g
  • Sacharidy:

    46,56 g
    • Cukry:

      28,09 g
  • Tuky:

    98,89 g
  • Vláknina:

    7,85 g

Aktivita pro spálení:

414 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s hořčičnou omáčkou

(11 hlasů)
1h a 30min
378 kJ

Treska v kabátku

(11 hlasů)
50min
1315 kJ

Treska s petrželkou

(7 hlasů)
3h a 25min
393 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na kari

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba