Prostreno.cz

Hovězí maso s hráškem

Hovězí maso připravené v tlakovém hrnci.

27.06.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

359 kJ / 85 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do tlakovém hrnce nalijte olivový olej, přidejte cibuli nakrájenou na kostky a na kostky nakrájené hovězí maso. Vše společně orestujte, zalijte vodou, aby maso bylo zcela ponořené, zavřete hrnec a vařte 20 minut.
  2. Po 20 minutách vypněte a nechte stát 10 minut.
  3. Hrnec otevřete a přidejte na proužky nakrájené papriky, očištěnou, nakrájenou mrkev, rajský protlak a oloupané brambory nakrájené na kostičky. Uzavřete a vařte ještě asi 15 minut, až je pokrm hotový.
  4. Nakonec přidejte scezený sterilovaný hrášek, podle chuti osolte, případně opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    204,49 g
  • Sacharidy:

    219,46 g
    • Cukry:

      94,24 g
  • Tuky:

    162,88 g
  • Vláknina:

    52,20 g

Aktivita pro spálení:

765 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

228

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso s rajskou omáčkou

(30 hlasů)
1h a 15min
943 kJ

Hovězí s brusinkovým kompotem

(9 hlasů)
1h a 40min
1124 kJ

Hovězí maso s okurkovou omáčkou

(10 hlasů)
1h a 15min
500 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar heenna
05.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sterilovaný hrášek

81 kcal / 100g
B5 g
S14 g
T0 g

rajský protlak

21 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,5 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba