Prostreno.cz

Vepřové maso se skořicí a jablky

Vepřové maso vonící skořicí.

11.07.2012 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

329 kJ / 78 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, posypte ho skořicí, solí, kurkumou a kmínem. Dobře promíchejte, ať je maso okořeněné ze všech stran.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a orestujte ho dozlatova.
  3. Maso zalijte vývarem, přikryjte a duste přibližně 50 minut. Asi 15 minut před dokončením přidejte na klínky nakrájená jablka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    172,81 g
  • Sacharidy:

    111,97 g
    • Cukry:

      42,17 g
  • Tuky:

    45,89 g
  • Vláknina:

    12,59 g

Aktivita pro spálení:

376 kcal
47

minut jízdy na kole

35

minut běhu

112

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
687 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1023 kJ

Vepřové maso s ananasem

(12 hlasů)
30min
585 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se skořicí a jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba