Prostreno.cz

Kachní prsa s hruškami

Lahůdka pro milovníky kachního masa.

16.07.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

604 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kachní prsa na kůži příčně nařízněte, osolte, opepřete a na suché pánvi kůži dospod opečte maso dokřupava. Maso otočte a pečte ještě 4 minuty. Pak maso zabalte do alobalu a udržujte v teple. Tuk z pánve slijte.
  2. Na pánev dejte med, zalijte vínem, přidejte oloupané, nakrájené hrušky, jemně osolte, opepřete a duste až se víno zredukuje.
  3. Prsa nakrájejte na tenké plátky a podávejte s hruškami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,98 g
  • Sacharidy:

    169,17 g
    • Cukry:

      106,10 g
  • Tuky:

    127,71 g
  • Vláknina:

    29,00 g

Aktivita pro spálení:

384 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Sváteční kachna s brusinkovým džemem

(18 hlasů)
2h a 15min
1115 kJ

Tažené kachní stehýnko a grilované prsíčko

(17 hlasů)
3h a 40min
1143 kJ

Kachní prsa na houbách

(15 hlasů)
1h a 10min
829 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

kachna

337 kcal / 100g
B19 g
S0,1 g
T28 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kachní prsa s hruškami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba