Prostreno.cz

Ryba dušená s hráškem

Zdravá ryba na každý stůl.

26.07.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

653 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte najemno. Oloupané brambory nakrájejte na kostky.
  2. Do kastrolu s rozehřátým olejem dejte cibuli, 2 stroužky česneku, bobkový list, brambory a petrželku. Podlijte malým množstvím vody a duste, až jsou brambory skoro měkké. Přidejte hrášek a duste ještě 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  3. V jiné pánvi s rozehřátým máslem opečte zvolna osolené a opaprikované rybí filety. Při pečení posypte ryby zbývajícím česnekem.
  4. Ryby podávejte s podušenými brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    151,24 g
  • Sacharidy:

    214,18 g
    • Cukry:

      18,79 g
  • Tuky:

    129,46 g
  • Vláknina:

    59,98 g

Aktivita pro spálení:

618 kcal
77

minut jízdy na kole

58

minut běhu

184

minut uklízení





Podobné recepty

Ryby na víně

(7 hlasů)
1h a 5min
748 kJ

Pražmy pečené na bramborách

(6 hlasů)
60min
471 kJ

Placičky z rybího filé

(12 hlasů)
50min
707 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba dušená s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba