Prostreno.cz

Ryby na víně

Jemné a zdravé ryby připravené na červeném víně.

05.06.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

748 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pstruhy osolte, opepřete a na pánvi s máslem a jemně nakrájenou cibulí opečte z obou stran. Pstruhy naplňte plátky citrónu a do každého vložte 2 snítky tymiánu.
  2. Pstruhy uložte i s máslem do pekáčku, přidejte hřebíček a podlijte vínem, ve kterém rozmíchejte špetku cukru. Na pstruhy položte zbývající tymián a vložte na 30-40 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    99,70 g
  • Sacharidy:

    459,08 g
    • Cukry:

      27,82 g
  • Tuky:

    221,42 g
  • Vláknina:

    215,90 g

Aktivita pro spálení:

1637 kcal
204

minut jízdy na kole

155

minut běhu

488

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé se zeleninou

(11 hlasů)
60min
407 kJ

Cejn na koriandru

(16 hlasů)
1h a 5min
499 kJ

Bílá ryba s oříšky

(13 hlasů)
40min
903 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hnědý cukr

380 kcal / 100g
B0 g
S98 g
T0 g

hřebíček

274 kcal / 100g
B5 g
S65 g
T20 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba