Prostreno.cz

Domácí kečup

Kečup chutná nejlépe, když je připravený doma.

06.08.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

400 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rajčata a jablka omyjte, cibuli oloupejte a vše nakrájejte. Dejte do hrnce a pomalu rozduste. Přidejte cukr, ocet, koření a sůl a duste ještě 20 minut.
  2. Rozvařenou směs rozmixujte (koření vyndejte) a přeceďte přes síto.
  3. Směs ještě povařte do zhoustnutí.
  4. Horký kečup naplňte do skleniček, zavíčkujte a sterilujte 20 minut při 85 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    90,48 g
  • Sacharidy:

    934,62 g
    • Cukry:

      295,20 g
  • Tuky:

    170,50 g
  • Vláknina:

    302,80 g

Aktivita pro spálení:

833 kcal
104

minut jízdy na kole

79

minut běhu

248

minut uklízení





Podobné recepty

Dýňový kečup

(9 hlasů)
1h a 20min
199 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

badyán

337 kcal / 100g
B17 g
S50 g
T15 g

mletá skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Domácí kečup

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba