Prostreno.cz

Mořský vlk s rajčaty

Pečená ryba s letní zeleninou.

07.08.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

349 kJ / 83 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rajčata, česnek a cibuli nakrájejte na malé kousky. Umytý fenykl rozpulte a odstraňte košťál. Napůl uvařené brambory nakrájejte na plátky.
  2. Do zapékací mísy vložte ryby s rajčaty a česnekem, přidejte cibuli, nakrájený fenykl a brambory.
  3. Vše přelijte bílým vínem, dochuťte solí, pepřem a pokapejte olivovým olej. Pečte v troubě cca 30-40 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    137,78 g
  • Sacharidy:

    142,57 g
    • Cukry:

      21,74 g
  • Tuky:

    60,67 g
  • Vláknina:

    23,18 g

Aktivita pro spálení:

545 kcal
68

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s houbami

(8 hlasů)
50min
644 kJ

Grilované kalamáry

(12 hlasů)
40min
613 kJ

Makrela na citronové trávě

(10 hlasů)
40min
881 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba