Prostreno.cz

Zeleninové carpaccio

Carpaccio z kedlubny, mrkve a cukety.

24.08.2012 lanvin
25min

20min příprava

5min vaření

547 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kedlubnu, mrkev a cuketu nakrájejte na velni tenké plátky, oříšky nasucho orestujte, bazalku nakrájejte na tenké proužky.
  2. Z rajčat odstraňte semínka a rajčata nakrájejte na malé kostičky, dejte do misky, přidejte ocet balsamico, sůl, pepř, česnek, olej a cukr. Vše dobře prošlehejte.
  3. Zeleninu rozdělte na 4 talíře, posypte bazalkou, oříšky, přelijte zálivkou a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,62 g
  • Sacharidy:

    44,52 g
    • Cukry:

      20,22 g
  • Tuky:

    113,59 g
  • Vláknina:

    10,46 g

Aktivita pro spálení:

304 kcal
38

minut jízdy na kole

28

minut běhu

90

minut uklízení





Podobné recepty

Carpaccio z červené řepy a sýra

(21 hlasů)
1h a 20min
589 kJ

Cukety s mátou

(10 hlasů)
20min
366 kJ

Špenát s malinami

(8 hlasů)
15min
868 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninové carpaccio

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba