Prostreno.cz

Hovězí s okurkou

Hovězí plátky s okurkovou omáčkou.

29.08.2012 lanvin
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

534 kJ / 127 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájejte na tenké plátky, maso osolte, opepřete a opečte spolu s cibulí na oleji.
  2. Zalijte vývarem, vínem a duste v troubě vyhřáté na 200 °C asi 1 hodinu.
  3. Po hodině přidejte k masu na kostičky nakrájené okurky a hořčici.
  4. Dejte zpět do trouby a duste 15 minut. Před podáváním posypte petrželkou. Podávejte s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    169,15 g
  • Sacharidy:

    71,67 g
    • Cukry:

      9,45 g
  • Tuky:

    138,05 g
  • Vláknina:

    6,75 g

Aktivita pro spálení:

572 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí se zeleninou

(19 hlasů)
1h a 25min
399 kJ

Hovězí s chřestem

(13 hlasů)
35min
807 kJ

Dušené hovězí s artyčoky

(13 hlasů)
1h a 10min
820 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s okurkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba