Prostreno.cz

Dýňové zelí

Dýňové zelí je vhodnou přílohou k opečené uzenině.

31.08.2012 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

370 kJ / 88 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dýni nastrouhejte na hrubém struhadle, cibuli nakrájejte na kostičky.
  2. Na hlubší pánvi s máslem nechte cibuli zesklovatět, přidejte pomerančovou šťávu, dýni, špetku majoránky a smetanu.
  3. Za stálého mícháni na mírném ohni duste 10 minut.
  4. Nakonec přidejte křen a dochuťte podle potřeby solí, pepřem a cukrem. Podávejte s uzeninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,84 g
  • Sacharidy:

    57,38 g
    • Cukry:

      27,45 g
  • Tuky:

    52,96 g
  • Vláknina:

    4,20 g

Aktivita pro spálení:

357 kcal
44

minut jízdy na kole

34

minut běhu

106

minut uklízení





Podobné recepty

Dýňová polévka pečená v dýni

(17 hlasů)
1h a 20min
355 kJ

Dýňová polévka

(31 hlasů)
30min
118 kJ

Dýňové ragú s cranberries

(16 hlasů)
40min
419 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar heenna
18.12.2015

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dýňové zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba