Prostreno.cz

Mrkvový eintopf

Sytá polévka z mrkve a červené řepy z jednoho hrnce, nebo-li "eintopf".

05.09.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

100 kJ / 23 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. Mrkev, celer a červenou řepu oloupejte a nakrájejte nejprve na plátky, ty pak na slabé dlouhé nudličky.
  2. Nakrájené nudličky zeleniny vložte do většího hrnce, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiveďte k varu.
  3. Přidejte nakrájenou cibuli a na mírném plameni vařte asi 20 minut. Horkou vařenou zeleninu rozdělte do misek a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,00 g
  • Sacharidy:

    126,76 g
    • Cukry:

      29,75 g
  • Tuky:

    8,34 g
  • Vláknina:

    14,60 g

Aktivita pro spálení:

97 kcal
12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení





Podobné recepty

Mrkvová polévka

(25 hlasů)
30min
152 kJ

Mrkvový krém

(28 hlasů)
25min
195 kJ

Mrkvová polévka s brusinkami

(23 hlasů)
35min
318 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

petrželová nať

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mrkvový eintopf

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba