Prostreno.cz

Marinované srnčí maso

Srnčí maso marinované v červeném víně se skořicí.

29.10.2012 lanvin
60min

25min příprava

35min vaření

719 kJ / 171 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájené maso dejte do mísy, zalijte vínem, přidejte nakrájenou cibuli, najemno nakrájený česnek, jalovec, skořici, šalvěj, rozmarýn, sůl a pepř. Promíchejte přikryjte a nechte marinovat alespoň 24 hodin, občas promíchejte.
  2. Očištěnou mrkev, cibuli a celer nakrájejte a orestujte na oleji, zalijte skleničkou marinády a povařte do změknutí zeleniny.
  3. Pak omáčku propasírujte, přidejte bramborový škrob a povařte 5 minut.
  4. Srnčí maso vyjměte z marinády a na másle opečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    254,00 g
  • Sacharidy:

    214,88 g
    • Cukry:

      22,55 g
  • Tuky:

    163,25 g
  • Vláknina:

    98,96 g

Aktivita pro spálení:

918 kcal
114

minut jízdy na kole

87

minut běhu

274

minut uklízení





Podobné recepty

Srnčí s houbami

(11 hlasů)
50min
757 kJ

Srnčí s hlívou

(10 hlasů)
45min
642 kJ

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
635 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinované srnčí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba