Prostreno.cz

Ryba s paprikou a pomerančem

Rybí podkovy dušené s paprikou v římském hrnci.

02.11.2012 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

412 kJ / 98 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Připravte si římský hrnec k pečení.
  2. Do připraveného hrnce dejte nakrájené papriky, nakrájenou chilli papričku, oloupané šalotky a oloupaný česnek. Vše lehce osolte.
  3. Na papriky položte osolené a opepřené rybí podkovy. Vše přelijte olejem a hrnec přikryjte.
  4. Vložte do studené trouby, zapněte na 200 °C a pečte hodinu.
  5. Po hodině hrnec otevřete, přidejte oloupaný, nakrájený pomeranč, pokapejte šťávou vymačkanou z druhého pomeranče, přidejte snítky kopru a nechte v troubě odkryté ještě 15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,39 g
  • Sacharidy:

    381,98 g
    • Cukry:

      185,18 g
  • Tuky:

    160,17 g
  • Vláknina:

    77,32 g

Aktivita pro spálení:

857 kcal
107

minut jízdy na kole

81

minut běhu

255

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba na kaparech

(12 hlasů)
55min
541 kJ

Ryba s rajčatovou krustou

(9 hlasů)
50min
509 kJ

Ryba s rajčaty

(5 hlasů)
1h a 15min
342 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s paprikou a pomerančem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba