Prostreno.cz

Játra na majoránce

Játra s jablky vonící čerstvou majoránkou.

21.11.2012 lanvin
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

617 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jablka nakrájejte, pokapejte citrónovou šťávou a na másle je rozduste.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na kroužky a orestujte dozlatova na oleji. Orestovanou cibuli vyndejte na talíř.
  3. Očištěná, omytá játra obalte v hladké mouce a na pánvi, ve které se opékala cibulka játra opečte spolu s nasekanou majoránkou doměkka. Hotová játra osolte a opepřete.
  4. K měkkým játrům vložte cibulku a vše jen prohřejte.
  5. Játra podávejte s dušenými jablky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    97,49 g
  • Sacharidy:

    172,71 g
    • Cukry:

      62,04 g
  • Tuky:

    129,49 g
  • Vláknina:

    40,30 g

Aktivita pro spálení:

560 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová játra na jablkách

(11 hlasů)
35min
575 kJ

Játra s jablečným pyré

(14 hlasů)
50min
569 kJ

Kuřecí játra s jablky a rýží

(9 hlasů)
50min
987 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar heenna
27.04.2016
Avatar moniika
25.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játra na majoránce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba