Prostreno.cz

Pstruh plněný sýrem

Jednoduchý recept na skvělou přípravu pstruha.

21.11.2012 lanvin
60min

20min příprava

40min vaření

1167 kJ / 278 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné pstruhy nařízněte na několika místech ostrým nožem, pstruhy osolte a posypte kořením, koření důkladně vetřete do kůže.
  2. Sýr promíchejte s nasekanou pažitkou, citrónovou kůrou a každého pstruha naplňte sýrem. Sepněte jehlou nebo špejlí, aby sýr při pečení z ryby nevytékal.
  3. Ryby dejte do vhodné nádoby na pečení v troubě, pokapejte olejem, na ryby položte plátky másla.
  4. Pečte v troubě vyhřáté na 280 °C asi 30-40 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,46 g
  • Sacharidy:

    30,76 g
    • Cukry:

      2,56 g
  • Tuky:

    181,51 g
  • Vláknina:

    13,10 g

Aktivita pro spálení:

1070 kcal
133

minut jízdy na kole

101

minut běhu

319

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh na sádle

(9 hlasů)
45min
712 kJ

Pstruh s křenovou omáčkou

(9 hlasů)
55min
1118 kJ

Pstruh na víně

(10 hlasů)
50min
782 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný sýrem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba