Prostreno.cz

Kapří podkovy na fenyklu

Vánoční kapr připravený na sušeném fenyklu.

22.11.2012 lanvin
2h a 40min

2h a 15min příprava

25min vaření

777 kJ / 185 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z dobře omytého pomeranče nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  2. Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  3. Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,61 g
  • Sacharidy:

    56,00 g
    • Cukry:

      28,88 g
  • Tuky:

    143,19 g
  • Vláknina:

    17,90 g

Aktivita pro spálení:

496 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

148

minut uklízení





Podobné recepty

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
343 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
648 kJ

Ovíněný kapr

(12 hlasů)
60min
542 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar moniika
26.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pomeranč

47 kcal / 100g
B0,91 g
S11 g
T0,15 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

fenykl

31 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy na fenyklu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba