Prostreno.cz

Rybí ragú s brusinkami

Ragú s brusinkami a okurkou.

27.11.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

564 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Opláchněte a oloupejte okurku. Okurku rozpůlte a nakrájejte na proužky. Nasekejte brusinky. Omyjte filé z mníka, otřepte z něj vodu a nakrájejte na kousky.
  2. V nepřilnavé pánvi rozehřejte olej. Lehce v něm filé z mníka osmažte. Vyjměte z pánve.
  3. Šťávu rozřeďte bujónem a přidejte smetanu. Nechte 2-3 minuty mírně dusit. Omáčku zahustěte jíškou a nechte ji 1 minutu za stálého míchání povařit. Ochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem.
  4. Do omáčky přidejte rybí filety, okurku a brusinky. Rybí filety povařte v omáčce zhruba 4 minuty.
  5. Omyjte kopr, osušte ho a nakrájejte. Znovu ochuťte omáčku a přidejte kopr. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    135,18 g
  • Sacharidy:

    86,77 g
    • Cukry:

      34,90 g
  • Tuky:

    116,34 g
  • Vláknina:

    5,10 g

Aktivita pro spálení:

445 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

132

minut uklízení





Podobné recepty

Filé na mrkvi

(14 hlasů)
1h a 15min
449 kJ

Treska s paprikou

(5 hlasů)
60min
391 kJ

Pstruh s ostrou hořčicí

(7 hlasů)
2h a 0min
340 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí ragú s brusinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba