Prostreno.cz

Kapr na kmíně

Jedna z mnoha variací přípravy vánočního kapra.

11.12.2012 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

505 kJ / 120 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté, osušené kousky ryby osolte a opepřete.
  2. Na rozehřátém másle rybu zvolna opečte z každé strany 3 minuty.
  3. Přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli, vše posypte kmínem, podlijte vínem a duste 15 minut.
  4. Rybu vyndejte na talíř.
  5. Zredukujt šťávu, ve které se dusila ryba na polovinu.
  6. Vložte zpět rybu posypte petrželkou, prohřejte a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,56 g
  • Sacharidy:

    39,94 g
    • Cukry:

      9,78 g
  • Tuky:

    69,75 g
  • Vláknina:

    12,05 g

Aktivita pro spálení:

336 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
540 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
343 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
648 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr na kmíně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba