Prostreno.cz

Treska na fenyklu

Ryba připravená dietně.

20.12.2012 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

310 kJ / 74 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte na plátky,vložte do hrnce a přidejte tolik vody,aby byl fenykl přikrytý.
  2. Vodu lehce osolte a fenykl vařte 3 minuty.
  3. Přidejte porce osolené ryby, med, citrónovou šťávu, posypte kořením a vařte 5 minut. Pak odstavte z ohně.
  4. Po pěti minutách vložte čaj ve vajíčku na vaření čaje, přikryjte a nechte louhovat 4 minuty.
  5. Filé vyndejte, do vývaru vmíchejte kukuřičný škrob a povařte 5 minut.
  6. Podávejte ozdobené snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,64 g
  • Sacharidy:

    59,44 g
    • Cukry:

      19,95 g
  • Tuky:

    5,02 g
  • Vláknina:

    12,95 g

Aktivita pro spálení:

289 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(8 hlasů)
55min
467 kJ

Treska na hrášku

(12 hlasů)
40min
394 kJ

Treska s pikantní hořčicí

(10 hlasů)
50min
506 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na fenyklu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba