Prostreno.cz

Fenykl s rajčaty

Fenykl s rajčaty na bílém víně jako skvělá příloha k masu.

15.01.2013 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

257 kJ / 61 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Na plech s pečicím papírem rozložte očištěný, překrojený fenykl, osolte, opepřete, pokapejte olejem, podlijte vínem a pečte v troubě 25 minut.
  3. Asi 10 minut před koncem pečení přidejte k fenyklu, rajčata, nasekanou petrželku a vše lehce promíchejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,85 g
  • Sacharidy:

    66,54 g
    • Cukry:

      30,37 g
  • Tuky:

    55,80 g
  • Vláknina:

    25,65 g

Aktivita pro spálení:

212 kcal
26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení





Podobné recepty

Fenyklový salát

(10 hlasů)
30min
708 kJ

Salát s fenyklem

(14 hlasů)
15min
594 kJ

Salát s čerstvým fenyklem

(12 hlasů)
15min
398 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fenykl s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba