Prostreno.cz

Telecí na pivu

Telecí maso pečené na černém pivu.

15.01.2013 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

401 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na větší kostky, oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka.
  2. Maso zprudka opečte na oleji, po 4 minutách přidejte cibuli a cukr a stále restujte.
  3. Orestované maso přeložte do pekáčku, osolte, opepřete, podlijte pivem, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 170 °C asi 1 hodinu a 30 minut.
  4. Maso vyndejte, do vypečené šťávy přidejte nastrouhané brambory a vařte 15 minut.
  5. Vložte zpět maso, prohřejte a podávejte s jarní cibulkou a nejlépe s bramborovým knedlíkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    240,75 g
  • Sacharidy:

    165,00 g
    • Cukry:

      65,42 g
  • Tuky:

    86,32 g
  • Vláknina:

    20,50 g

Aktivita pro spálení:

651 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí s mrkví a šalotkou

(9 hlasů)
1h a 30min
413 kJ

Telecí závitky

(10 hlasů)
1h a 10min
645 kJ

Telecí plátky s mozzarellou

(11 hlasů)
45min
986 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba