Prostreno.cz

Husí játra na kardamomu

Delikatesa pro milovníky husích jater.

13.02.2013 lanvin
2h a 35min

2h a 15min příprava

20min vaření

1324 kJ / 316 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Játra nakrájejte na 3 stejně velké plátky. Plátky osolte, opepřete, posypte polovinou semínek kardamomu a zabalte do alobalu. Nechte v lednici 2 hodiny uležet.
  2. Na rozehřátém másle plátky jater zprudka opečte z obou stran, dejte na talíř a přikryté udržujte na teplém místě.
  3. Na stejnou pánev přidejte zbytek kardamomu, ocet, jemně nakrájený česnek a kuřecí vývar. Vařte za stálého míchání 10 minut.
  4. Játra přelijte vývarem a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    663,35 g
  • Sacharidy:

    2645,12 g
    • Cukry:

      136,07 g
  • Tuky:

    652,70 g
  • Vláknina:

    1487,18 g

Aktivita pro spálení:

4203 kcal
525

minut jízdy na kole

400

minut běhu

1254

minut uklízení





Podobné recepty

Restovaná játra

(19 hlasů)
25min
553 kJ

Grilovaná játra

(17 hlasů)
1h a 30min
778 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
567 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Husí játra na kardamomu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba