Prostreno.cz

Černá fazolová polévka

Polévka z černých fazolí s vínem.

25.02.2013 lentilka
1h a 30min

10min příprava

1h a 20min vaření

193 kJ / 46 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazole nechte přes noc namočené ve vodě. Scezené fazole propláchněte.
  2. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte vodu, ve které rozmíchejte kostku bujonu a vařte, až jsou fazole měkké. Před koncem vaření přidejte víno, ve kterém rozmíchejte škrobovou moučku a nasekaný tymián.
  3. Dochuťte solí, pepřem, citrónovou šťávou a cukrem. Podávejte posypané pórkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,52 g
  • Sacharidy:

    157,90 g
    • Cukry:

      13,64 g
  • Tuky:

    28,41 g
  • Vláknina:

    36,18 g

Aktivita pro spálení:

175 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení





Podobné recepty

Fazolová polévka

(28 hlasů)
25min
167 kJ

Fazolová polévka

(31 hlasů)
1h a 10min
242 kJ

Polévka ze zelených fazolek

(13 hlasů)
1h a 10min
331 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Černá fazolová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba