Prostreno.cz

Vepřové plátky v alobalu

Plátky vepřového masa se šunkou a žampióny

25.02.2013 sun
55min

20min příprava

35min vaření

783 kJ / 187 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Javorový sirup promíchejte s hořčicí. Maso osolte a potřete sirupem.
  2. Každý plátek masa položte na dvojitý kus alobalu. Na maso položte plátek šunky, 1/2 lžičky zeleného pepře, cherry rajčata, žampióny, snítku majoránky a zakápněte olejem.
  3. Alobal dobře uzavřete, položte na plech, vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte přibližně 35 minut.

TIP:

Maso můžete připravit také na grilu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    254,30 g
  • Sacharidy:

    59,75 g
    • Cukry:

      29,75 g
  • Tuky:

    158,66 g
  • Vláknina:

    20,20 g

Aktivita pro spálení:

707 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

211

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky plněné petrželkou

(10 hlasů)
1h a 40min
1049 kJ

Vepřové plátky v hořčicové omáčce

(13 hlasů)
60min
962 kJ

Vepřové závitky s datlemi

(7 hlasů)
45min
803 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

čerstvá majoránka

271 kcal / 100g
B12 g
S60 g
T1 g

sterilovaný zelený pepř

20 kcal / 100g
B2 g
S4 g
T2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba