Prostreno.cz

Jarní pomazánka

Vhodné servírovat na čerstvě upečené bagetě nebo chlebu.

22.03.2013 eli.krejcova
20min

20min příprava

0min vaření

817 kJ / 195 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Uvařené vejce oloupejte a nakrájejte. Lučinu rozšlehejte s pomazánkovým máslem, hořčicí, dochuťte solí a pepřem. Přidejte nakrájená vejce, drobně nasekanou pažitku, nakrájenou kápii a promíchejte.
  2. Čerstvou bagetu krájejte na plátky, které zapečte v troubě asi na 5 min, aby byly křupavější. Pak naneste pomazánku a zdobte paprikou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    118,40 g
  • Sacharidy:

    103,45 g
    • Cukry:

      16,50 g
  • Tuky:

    221,85 g
  • Vláknina:

    8,15 g

Aktivita pro spálení:

734 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

219

minut uklízení





Podobné recepty

Vaječná pomazánka

(27 hlasů)
10min
1064 kJ

Vaječná pomazánka se šunkou

(19 hlasů)
30min
672 kJ

Vajíčková pomazánka

(25 hlasů)
20min
1146 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

sýr lučina

292,62 kcal / 100g
B7,3 g
S2,5 g
T26 g

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g

plnotučná hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jarní pomazánka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba