Prostreno.cz

Rybí minutka s mandarinkovou omáčkou

Jednoduchý a výborný recept na přípravu ryby.

29.03.2013 sun
45min

15min příprava

30min vaření

550 kJ / 131 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem zvolna opečte porce ryby. Rybu osolte, opepřete a dejte na talíř.
  2. Na stejnou pánev nalijte mandarinkovou šťávu, ve které rozmíchejte škrob, přidejte mandarinky, zázvor a poduste 10-15 minut.
  3. Do omáčky vložte porce ryby, vše spolu prohřejte a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    84,65 g
  • Sacharidy:

    72,98 g
    • Cukry:

      43,26 g
  • Tuky:

    74,92 g
  • Vláknina:

    6,80 g

Aktivita pro spálení:

318 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

(7 hlasů)
40min
464 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
651 kJ

Filé s mandarinkami

(9 hlasů)
35min
331 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

škrob

381 kcal / 100g
B0,1 g
S91 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí minutka s mandarinkovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba