Prostreno.cz

Kedlubnová jarní polévka

Kedlubnová polévka s pažitkou.

08.04.2013 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

141 kJ / 33 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev nakrájejte na kostky a orestujte na másle.
  2. Přidejte oloupané, nakrájené kedlubny a brambor nakrájený na kostky.
  3. Zalijte vývarem a povařte 15 minut, pak rozmixujte.
  4. Podle chuti osolte, ochuťte kayenským pepřem a promíchejte se zakysanou smetanou.
  5. Pažitku nastříhejte, trochu odložte stranou na ozdobu a zbytek vmíchejte do polévky. Polévku nalijte do talířů a ozdobte pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,75 g
  • Sacharidy:

    171,82 g
    • Cukry:

      24,16 g
  • Tuky:

    41,90 g
  • Vláknina:

    14,70 g

Aktivita pro spálení:

200 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

59

minut uklízení





Podobné recepty

Jarní řeřichová polévka

(16 hlasů)
25min
262 kJ

Polévka z hlávkového salátu

(19 hlasů)
40min
410 kJ

Polévka s jarní cibulkou

(29 hlasů)
25min
176 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová jarní polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba