Prostreno.cz

Filé v těstíčku

Filé v pivním těstíčku.

12.04.2013 Mikeš
1h a 10min

45min příprava

25min vaření

654 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do mouky smíchané s cukrem přimíchejte pivo, sůl, žloutky, mléko a dobře zamíchejte až je těstíčko hladké. Nechte 30 minut odpočinout.
  2. Našlehejte bílky a lehce zamíchejte do těstíčka.
  3. Porce ryby pokapejte citrónovou šťávou, worcestrovou omáčkou, osolte a obalte v mouce.
  4. Naporcovanou rybu namáčejte po částech v těstíčku a usmažte v rozehřátém oleji.
  5. Přebytečný tuk nechejte okapat na kuchyňském ubrousku a usmaženou rybu posolte. Podávejte s hranolky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    306,44 g
  • Sacharidy:

    253,44 g
    • Cukry:

      12,80 g
  • Tuky:

    90,58 g
  • Vláknina:

    10,50 g

Aktivita pro spálení:

557 kcal
69

minut jízdy na kole

53

minut běhu

166

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s houbovou omáčkou

(10 hlasů)
1h a 10min
542 kJ

Filé se zeleninou

(7 hlasů)
1h a 15min
650 kJ

Rybí karbanátky

(9 hlasů)
1h a 25min
773 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé v těstíčku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba