Prostreno.cz

Vepřové nudličky

Masové nudličky dušené se zeleninou.

22.04.2013 Mikeš
60min

20min příprava

40min vaření

438 kJ / 104 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájejte na nudličky, cibulku nakrájejte na plátky, jablka nakrájejte na tenké klínky.
  2. Ve velkém kastrolu na oleji orestujte jablka, orestované vyndejte děrovanou lžíci na talíř.
  3. Na stejnou pánev vložte masové nudličky a restujte 5 minut, přidejte polovinu cibulky a restujte další 4 minuty.
  4. Vmíchejte mouku, zalijte jablečným moštem, vývarem a přiveďte k varu. Duste 20-30 minut.
  5. Očištěnou, nakrájenou zeleninu blanšírujte ve vařící osolené vodě 5 minut, pak propláchněte ledovou vodou.
  6. Maso osolte, opepřete a promíchejte s blanšírovanou zeleninou a zbytkem jarní cibulky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    215,51 g
  • Sacharidy:

    121,02 g
    • Cukry:

      66,50 g
  • Tuky:

    104,91 g
  • Vláknina:

    21,65 g

Aktivita pro spálení:

400 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

119

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
463 kJ

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1052 kJ

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(19 hlasů)
45min
266 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar heenna
15.04.2016
Avatar moniika
19.03.2016
Avatar moniika
19.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové nudličky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba