Prostreno.cz

Chřest s vařenými vejci

Vařený chřest s vejci.

16.05.2013 sun
35min

20min příprava

15min vaření

625 kJ / 149 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Uvařená vejce oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Ve velkém hrnci s osolenou vodou povařte 3-4 minuty očištěný chřest, uvařený vložte do vody s ledem, pak sceďte, nechte dobře okapat.
  3. Smíchejte majonézu, hořčici, smetanu a vinný ocet. Dochuťte solí a pepřem.
  4. Chřest rozdělte na talíře, posypte vejci a přelijte ochucenou majonézou.

TIP:

Takto připravený chřest můžete podávat jako předkrm, nebo hlavní chod.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,82 g
  • Sacharidy:

    35,70 g
    • Cukry:

      13,90 g
  • Tuky:

    187,40 g
  • Vláknina:

    14,50 g

Aktivita pro spálení:

555 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Zapékaný chřest

(16 hlasů)
45min
581 kJ

Chřestový koktejl

(19 hlasů)
25min
235 kJ

Chřest s kapary

(9 hlasů)
30min
557 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřest s vařenými vejci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba