Prostreno.cz

Krémová polévka z hrachových lusků

Rychlá polévka z hrášku.

Ohodnotit
(14 hlasů)
20.06.2013 sun
50min

20min příprava

30min vaření

154 kJ / 36 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Hrášek vyloupejte, vložte do cedníku a propláchněte pod studenou vodou.
  2. Oloupejte a nakrájejte cibuli.
  3. Oloupejte a nakrájejte cibuli. V hrnci zahřejte olej a orestujte cibuli se špetkou soli.
  4. Zalijte vodu, přidejte zeleninový vývar, část koriandru - zbytek odložte na zdobení, přiveďte k varu a přidejte hrášek. Vařte asi 25 minut na mírném ohni.
  5. Polévku dochuťte solí, limetkovou šťávou, rozmixujte a podávejte se snítkou koriandru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,90 g
  • Sacharidy:

    36,50 g
    • Cukry:

      9,00 g
  • Tuky:

    119,35 g
  • Vláknina:

    7,00 g

Aktivita pro spálení:

36 kcal
4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

10

minut uklízení





Podobné recepty

Voňavý hráškový krém s krutony

(40 hlasů)
35min
403 kJ

Hrášková polévka

(17 hlasů)
40min
402 kJ

Hrášková polévka s kuřecím masem

(12 hlasů)
40min
86 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krémová polévka z hrachových lusků

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba