Prostreno.cz

Krémová polévka z hrachových lusků

Rychlá polévka z hrášku.

20.06.2013 sun
50min

20min příprava

30min vaření

116 kJ / 27 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hrášek vyloupejte, vložte do cedníku a propláchněte pod studenou vodou.
  2. Oloupejte a nakrájejte cibuli.
  3. Oloupejte a nakrájejte cibuli. V hrnci zahřejte olej a orestujte cibuli se špetkou soli.
  4. Zalijte vodu, přidejte zeleninový vývar, část koriandru - zbytek odložte na zdobení, přiveďte k varu a přidejte hrášek. Vařte asi 25 minut na mírném ohni.
  5. Polévku dochuťte solí, limetkovou šťávou, rozmixujte a podávejte se snítkou koriandru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,71 g
  • Sacharidy:

    101,39 g
    • Cukry:

      47,50 g
  • Tuky:

    35,82 g
  • Vláknina:

    24,55 g

Aktivita pro spálení:

132 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka hráškový krém​

(40 hlasů)
35min
445 kJ

Hrášková polévka

(17 hlasů)
40min
211 kJ

Hrášková polévka s kuřecím masem

(12 hlasů)
40min
260 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cukrový hráškový lusk

42 kcal / 100g
B2 g
S7 g
T0,5 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

limetka

30 kcal / 100g
B0,4 g
S10 g
T0 g

vývar zeleninový sypký

0 kcal / 100g
B0 g
S0,7 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krémová polévka z hrachových lusků

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba