Prostreno.cz

Bůček plněný zelím

Maso plněné kyselým zelím.

21.06.2013 Mikeš
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

784 kJ / 187 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bůček nařízněte tak, aby vznikl plát masa, maso lehce naklepejte. Plát masa osolte a opepřete.
  2. Oloupanou bramboru nastrouhejte a promíchejte s nakrájeným, vymačkaným zelím a na malé kostičky nakrájeným salámem a cibulí. Maso zatočte jako roládu a ovažte potravinářským provázkem.
  3. Dejte do pekáčku, podlijte vodou a pečte přikryté v troubě vyhřáté na 190 °C přibližně 1,5-2 hodiny.
  4. Maso občas přelijte vypečenou šťávou. Asi 15 minut před dopečením pečte maso odkryté.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    300,80 g
  • Sacharidy:

    57,62 g
    • Cukry:

      10,29 g
  • Tuky:

    253,46 g
  • Vláknina:

    12,50 g

Aktivita pro spálení:

552 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

164

minut uklízení





Podobné recepty

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1092 kJ

Bůček pečený na šalveji

(10 hlasů)
4h a 5min
1081 kJ

Pečený bůček

(5 hlasů)
3h a 30min
1101 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bůček plněný zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba