Prostreno.cz

Polévka z broskví

Osvěžující chlazená polévka.

08.07.2013 lentilka
25min

15min příprava

10min vaření

394 kJ / 94 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ponořte broskve do vařící vody na 1 minutu, pak do ledové vody a broskve oloupejte a nakrájejte.
  2. V hrnci přiveďte k varu 250 ml vody, s cukrem, přidejte broskve a vařte 5 minut. Pak broskve s vodou rozmixujte.
  3. K broskvím přidejte smetanu, víno a citrónovou kůru. Promíchejte a dejte na 2 hodiny do lednice.
  4. Podávejte s plátky a kostičkami broskví a snítkou máty.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,89 g
  • Sacharidy:

    222,15 g
    • Cukry:

      198,70 g
  • Tuky:

    90,95 g
  • Vláknina:

    17,45 g

Aktivita pro spálení:

458 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

136

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z jahod

(11 hlasů)
40min
764 kJ

Ovocná polévka

(11 hlasů)
40min
208 kJ

Višňová polévka

(16 hlasů)
30min
449 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z broskví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba