Prostreno.cz

Grilovaná podkova z lososa s brusinkovo-hořčicovým máslem

Jemné grilované rybí maso.

27.08.2013 lentilka
30min

15min příprava

15min vaření

1027 kJ / 245 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Máslo smíchejte s hořčicí a pomerančovou kůrou. Trochu osolte, opepřete a vmíchejte najemno nasekané Cranberries. Máslo nechte vychladnout.
  2. Podkovy z lososa potřete olejem.
  3. Grilujte po obou stranách na horkém grilu s dřevěným uhlím cca 6 minut.
  4. Podkovy osolte a okořeňte růžovým pepřem.
  5. Podávejte s brusinkovo-hořčicovým máslem a ozdobte mátou a pomerančem.

TIP:

Na brusinkovo-hořčicové máslo použijte grilovací hořčici, která obsahu célá hořčičná semínka.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    141,96 g
  • Sacharidy:

    71,21 g
    • Cukry:

      43,13 g
  • Tuky:

    192,04 g
  • Vláknina:

    14,65 g

Aktivita pro spálení:

629 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

187

minut uklízení





Podobné recepty

Camembert s brusinkami

(12 hlasů)
30min
1305 kJ

Toust s cranbierries a cottage sýrem

(10 hlasů)
25min
799 kJ

Plněná rajčata s cranberries v alobalu

(18 hlasů)
20min
902 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
23.07.2016
Avatar hedvika
21.06.2016
Avatar hedvika
02.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pomerančová kůra sušená

97 kcal / 100g
B1 g
S25 g
T1 g

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaná podkova z lososa s brusinkovo-hořčicovým máslem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba