Prostreno.cz

Losos v petrželce

Pečený losos s rajčaty a žampióny.

13.10.2013 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

361 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Lososa nakrájejte na porce posypte solí, pepřem a důkladně obalte v nasekané petrželce a pažitce.
  3. Zapékací misku vyložte plátky rajčat a plátky žampiónů, na žampióny rozložte porce lososa, pokapejte vše olejem, přikryjte a pečte v troubě 20-30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    206,48 g
  • Sacharidy:

    74,12 g
    • Cukry:

      30,55 g
  • Tuky:

    181,62 g
  • Vláknina:

    24,90 g

Aktivita pro spálení:

659 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

196

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s pestem

(7 hlasů)
30min
731 kJ

Pstruh v křenovém listu

(9 hlasů)
60min
592 kJ

Grilovaná ryba s chilli papričkou

(5 hlasů)
55min
479 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Losos v petrželce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba